ANNE DOESER

HR Innovator

Rabobank

Anne Doeser is HR Innovator bij Rabobank. Ze is gepassioneerd over de nieuwste technologieën en ervan overtuigd dat deze het werk van de medewerker leuker en gemakkelijker kan maken. Ze houdt zich momenteel vooral bezig met Artificial Intelligence, Blockchain en Robotics. Zo is ze met andere organisaties en overheid aan het onderzoeken of ze de medewerker meer centraal kan stellen door ze meer regie te geven over zijn of haar data.

Keynote:

Medewerker regie over zijn of haar data

11.35 - 12.00 uur

Hoe zorgen we ervoor dat de medewerker de regie heeft over zijn eigen ontwikkeling? Dat is de centrale vraag die HR bezig houdt in diverse processen. Zo óók in het Data & Analytics team van de Rabobank.

Anne zal in gaan in hoeverre de technologie blockchain hierin een rol in speelt. Zo zijn nu bezig met een Proof of Concept om gegevens zoals opleidingen, projecten en certificaten met behulp van blockchain in een ‘credentials wallet’ te plaatsen. Als je gevalideerde informatie snel kunt doorsturen, maakt dat de verschillende procedures enorm sneller en veiliger. En medewerker blijft regie voeren. Daarnaast laat ze al zien wat deze ontwikkeling op korte- en lange termijn betekent voor de afdeling Data & Analytics, voor de medewerker én hoe HR zijn services daar anders op kan gaan inrichten.   

 
MindCampus.png
HR Academy is een merk van
MindCampus B.V
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte