ANNE VAN DE VORST

Manager Data & Analytics

PostNL

Anne is op haar best in een rol tussen de business en IT waarbij ze de vertaalslag maakt tussen deze twee werelden. Haar focus ligt op het implementeren van een goede gebruikerservaring zodat HR data en Analytics niet alleen zorgt voor mooie inzichten maar dat deze inzichten ook echt iets opleveren. 

 

De afdeling Data & Analytics is verantwoordelijk voor het beheer van de HR data en de inzichten uit deze data. Het team zorgt voor optimale stuurmogelijkheden voor zowel het lager en hoger management als beleidsmakers.

Case PostNL:

Do's en dont's voor een succesvol onderzoek vanuit de case "terugdringen verloop bij Postbezorgers"

10.25 - 10.50 uur

Het team Data en Analytics bestaat sinds enkele jaren en heeft als doelstelling het data-driven krijgen van HR.

Inmiddels zijn er een aantal mooie cases gedaan, ligt er een goed Analytics-proces met oog voor privacy en ethiek en hebben we de eerste stappen gezet naar een breed gedragen voorspelmodel obv. Machine Learning-algoritmes.

 

Dit proces werkt goed, maar lang niet altijd. Aan de hand van een case waarbij we het vroeg verloop (verloop binnen 2 maanden) willen terugdringen nemen wij jullie mee in een verhaal met de grootste successen (jullie DO's) en onze grootste valkuilen (de DONT's).

 
MindCampus.png
HR Academy is een merk van
MindCampus B.V
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte