top of page
Frank Vos.jpg

Frank Vos

Concernadviseur HR Control & Analytics

Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag.png

Afgestudeerd Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en Master Sociale en Organisatie Psychologie aan de Universiteit Leiden. In mijn ogen is HR data (analyse) en onderzoek van cruciaal belang bij het nemen van beslissingen, het maken van strategische keuzes, en formuleren van beleid. Meten is weten en dat onderbuikgevoel voorbij!
 

Vanaf 2017 adviseur HR Analytics, eerst bij de gemeente Haarlemmermeer en sinds 2019 Conceradviseur bij  het team HR Control &  Analytics van de gemeente Den Haag. Dit team is verantwoordelijk datagedreven P&O-beleid en heeft als doel om P&O beleid en strategie feitelijk te onderbouwen.

Frank

10.25 - 10.50 uur

Personas bieden inzicht in het verloop van medewerkers en leiden tot beleidsinterventies

Het HR Control & Analytics team van de gemeente Den Haag is er voor datagedreven P&O-beleid. Bij het strategische thema binden & boeien was behoefte aan inzicht en aan actie. Met deze casus illustreren we dat voor succes niet altijd complexe analyses of technieken nodig zijn. We hebben inzicht gegeven in uitstroomdata en redenen voor vertrek. Samen met beleid hebben we personas en beleidsinterventies ontwikkeld.

bottom of page