HEDWIG KLARENBEEK

Manager HR Analytics & Services

Jumbo

Hedwig Klarenbeek is werkzaam als Manager HR Analytics & Services bij Jumbo Supermarkten. Ze heeft ervaring met change management, analytics en outsourcing processen in verschillende branches: retail, consultancy en fast moving consumer goods. 

Hedwig is verantwoordelijk voor alle HR Core (instroom, doorstroom, uitstroom, verlof, verzuim), HR Talent (recruitment, performance, talent review, learning), HR Connect (employee engagement) en HR Insights (HR Analytics) processen en systemen voor alle 80.000 medewerkers van Jumbo en La Place.

Case Jumbo:
Van gut feel naar data driven

11.50 - 12.15 uur

In een bedrijf dat continue in beweging is en waar haar medewerkers de directe schakel zijn naar klanten, helpt het verkrijgen van inzicht in medewerkerdata bij het aantrekken, ontwikkelen, betrekken en dus ook behouden van die medewerkers. 

Hoe ziet het pad er uit om van besluitvorming op basis van gut feel naar besluitvorming op basis van data te bewegen? Wat zijn de valkuilen? Wat zijn de inzichten? En draagt het hebben van data ook echt bij aan een verbetering in de effectiviteit van HR?

 
MindCampus.png
HR Academy is een merk van
MindCampus B.V
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte