IRMA DOZE

Eigenaar van AnalitiQs

AnalitiQs

Irma Doze is eigenaar van AnalitiQs, Customer Intelligence & HR analytics. ‘Turning data into profit’, is zowel de persoonlijk passie van Irma Doze, als de missie van haar bedrijf AnalitiQs. Met een achtergrond in alle vormen van intelligence: marktonderzoek, (predictive) analytics en reporting, helpt Irma bedrijven die meer willen halen uit de ‘people’ data die ze in HR systemen, via onderzoek, online én offline verzamelen. In deze data liggen nieuwe inzichten en kansen verborgen waarmee bedrijven duurzaam hun medewerkerstevredenheid én hun bottom-line resultaten kunnen verbeteren. Irma deelt haar kennis en ervaring al jarenlang met veel plezier met klanten, collega’s, cursisten en leerlingen in de vorm van trainingen, workshops en coaching. De aanpak van Irma in projecten én trainingen wordt gekenmerkt door passie en resultaat. De combinatie van strategisch denken en hands-on uitvoering is haar favoriete manier van werken; de combinatie van theorie met cases en oefeningen haar favoriete trainingsmethode.

Workshop AnalitiQs:
Analyseren met Excel

11.50 - 12.15 uur

Microsoft Excel is en blijft nog steeds een van de meest gebruikte tools om analyses en rapportages te maken. Maar wist je ook dat je met Excel super eenvoudig statistische analyses kunt doen? Dit is het best bewaarde geheim van Microsoft. Analyses zoals: beschrijvende statistiek, correlatie en regressie kunnen met een druk op de knop worden uitgevoerd. Onwijs handig en ook een leuke ‘know-how’. Hoe dat in zijn werk gaat, ervaar je in deze workshop wanneer je zelf aan de slag gaat!

 

11.00 - 11.30 uur

Rondetafel: HR Analytics en corona

Op welke terreinen hebben organisaties in het bijzonder data gebruikt als gevolg van de corona-uitbraak? Wat valt er af te lezen uit het medewerkerssentiment in de afgelopen periode? En is er sprake van een heuse trendbreuk in de verzamelde data? Over deze en andere kwesties gaat Irma Doze in gesprek met Hedwig Klarenbeek, Jean-Paul Lucassen en Erwin Brik.

MindCampus.png
HR Academy is een merk van
MindCampus B.V
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte