top of page
foto mbr2.jpg

Mariska Brzözek

download.png

HRM directeur 

Technsiche Universiteit Eindhoven

Mariska Brzözek is sinds september 2019 directeur HRM bij de Technsiche Universiteit Eindhoven. Een bijzondere organisatie waar studenten en onderzoekers/docenten met nationale en internationale achtergrond bouwen aan een betere toekomst voor onze wereldwijde samenleving door middel van wetenschap, in onderwijs en onderzoek. 
Mariska is met haar team van managers en ca 95 werknemers verantwoordelijk voor HRM beleid binnen de TU/e met ca 4000 werknemers in dienst en 2000 gelieerde werknemers, met de strategische HR thema’s talent, leadership, diversiteit en inclusie en social safety. 

Laurien

11.55 - 12.20 uur

Case TU Eindhoven: TU/e omarmt diversiteit en inclusie

De TU/e omarmt diversiteit en inclusie omdat is aangetoond dat een divers personeelsbestand leidt tot betere strategieën, creatievere ideeën en snellere innovatie. In juli 2019 heeft de TU/e het Irène Curie Fellowship gelanceerd, gericht op het aantrekken van getalenteerde vrouwelijke wetenschappers. 
Mariska was voordien partner bij een juridisch adviesbureau en als bestuursadviseur en werkzaam voor opdrachtgevers in het (semi) publieke domein op het gebied van arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, rechtspostie en medezeggenschap.   

bottom of page