top of page
Thijs Boersen.jpg

Thijs Boersen

Data Analist

Alliander

Alliander.jpg

Na de opleiding duurzame energietechniek is Thijs zijn carrière gestart als trainee binnen Alliander. Tijdens dit traineeship is hij van de techniek afgestapt en heeft hij gekozen voor data analyse. De afgelopen 6 jaar heeft hij als data analist op de HR Analytics afdeling van Alliander diverse kleine en grotere analyses uitgevoerd. Van de standaard ziekteverzuim rapportages tot analyses waarbij het risico op een bedrijfsongeval voorspeld wordt of drivers van doorgroei onderzocht zijn. 

Thijs

10.25 - 10.50 uur

Strategische Personeelsplanning binnen Alliander: Functies of Capabilities?

Voorbereid zijn op te toekomst is voor iedere organisatie belangrijk. Voor Alliander speelt naast digitalisering ook de energietransitie een grote rol. Om op tijd het juiste vakmanschap in huis te hebben past Alliander al jaren Strategische PersoneelsPlanning (SPP) toe. Afgelopen jaar is Alliander begonnen met de omschakeling naar SPP op basis van capabilities i.p.v. functies. In deze presentatie vertelt Thijs over de “oude” en “nieuwe” SPP methoden met de voordelen en uitdagingen. 

 

Wil je SPP implementeren binnen jou organisatie of wil je jullie huidige SPP model omvormen naar capabilities? Dan zal deze presentatie je een aantal does en don’ts geven om dit sneller en efficiënter te doen.

bottom of page